001 - 20160713_152437

Personave me aftësi të kufizuar tani që c`do ditë e më shumë nuk ju mundësohet, nga komuna edhe rregullatoret të sektorit privat të asistencës personale, që ti kalojn pushimet jasht shteti në vendet turistike me asistentet e tyre personal. Këtë mohim e arsyetojnë se nuk kan mundsi të garantojn ambientin e punës për asistentet personal.
(Garantimi i ambientit të përshtatëshem për të kryer detyren në orar të punes është një përgjegjësi e punëdhënsit ti garantoj punëmarrsit pa marr para syshë se ku kryhet detyra).

Këtë detyr e kemi zgjedhë ne e cila për shum konkurent të tjer është ende një problem i komplikuar.
Ne kemi investuar ne një apartament Papafingo në qytetin e Sarandës i cili është edhe vendi më i preferuar për nga qytetarët e vendeve perendimore, kurse nga populli vendas si që e quajnë ata qyteti i muajtë të mjaltit.

Të gjithë personat me aftësi të kufizuar që kan mundsi të bëjn pushimet ne Sarandë për mes Jeta Jon do të kam mundsi ti marrin asitentet e tyre personal gjatë gjithë pushimit pa kurr farë komplikimi me të njejta rregulla si këtu në Suedi. Sepse ne tani ju mundësojm që asistentet personal të kryej punen e tyre ne një ambient pune që i plotson të gjitha kushet ergonomike që kërkohen nga sindikatet dhe enti për ambientin e puntorëve.
Aparatamenti Papafingo është i përshtatëshem për banimin e personave me aftësi të kufizuar. Apartamenti posedon banjo të mëdhaja me hapsir të mjaftushme për rrethë ulëses së WC edhe në Dushë. Apartamenti ka një kapacitet deri në 6 persona dhe përbahet nga dy dhoma gjumi, kuzhin e sallon i bashkohorë.

Mundësia për të pronotuar në radhë të parë klientit e Jeta Jon me asistencë personale, pastajë për të gjithë ata që kan nevojë për një apartament të tillë për të kaluar një pushim të rehatshem dhe atraktiv.
Disa mjete ndihmëse i posedojm. Mundë të na pyesni nese keni nevojë për ndonjë mjet ndihmsë.

Info më shum:
Ndertesa është e paisur me ashensor përmasat e ashensorit janë 115×113 dhe hapja deres 70 cm. Apartamenti është pa pregje në dyert e mbrendshme dhe të jashtëme. Hapja e dyreve në dritë është 88 cm, kurse dyert për dalje në terracë hapja e dyerve është 140 cm.
Njëra nga dhomat e gjumit është e paisur me dy krevat ”elevation” që kan disa funksione me rrym, ngritjen e shpines apo këmbëve, për rreth krevatit në të tri anët ka hapsir të lirë 85 -90 cm.