Është kënaqsia jonë që ju na vizitoni!

 
Ndoshta edhe ju do të jeni një nga ata të cilët zgjedhin Jeta Jon si administrator për asistencë juajë personale.

Pse?
E pra, ne ofrojmë gjithnjë zgjidhje për asistencen e juajë personale, alternativa të pa shterrura, por edhe për shkak se ju do të merrni shërbimet nga njerëzit të cilët kanë përvojën e tyre të jetës me asistencë personale.
Kjo është siguria e klientëve tonë, dhe forca/energjia e pa shterrur që ofron Jeta Jon.

Gjërat mund të shkoni kështu, në qoftë se ju dëshironi të bëhet një klientë tekë Jeta Jon.
Na i dërgoni të dhënat e kontaktit tuaj, ne do t’ju kontaktojmë për të organizuar një takim, ose vetem për të diskutuar si është gjendja juaj tani dhe si dëshiron që të përmirsohet.

Nese ju pajtoheni ne do ju kontaktojm përseri ku ju ofrojmë zgjidhje përmirsimi adekuat të përshtatur pikrisht për nevojat dhe dëshiren e juajë.

Nese ju pajtoheni me zgjidhjet tona që ju ofruam, pastaj krejt q´ka duhet ju të bëni është vetem të firmosni tërhjekjen e kontrates me ofertusin e mëparshem dhe kontraten me ne.
Ju nuk keni nevojë të stresoheni gjatë ndrimit të ofertusit sepse ne i kryejm të gjitha veprimet edhe për ju.

Na kontaktoni për më shumë informacion të detajuar.

Ju gjithashtu mund të na telefononi në 0512 30 20:22.
Faleminderit që keni qenë këtu, dhe që lexuat këtë!

 
Instresse anmälan
Skicka iväg en instresse anmälan och vi hör av oss