Rreth Nesh


Jeta Jon është një nga shumë kompanit menaxherial të asistencës personale

Jeta Jon është themeluar në qershor të vitit 2008, është një kompani menaxherial private që operon në tërë vendin.
Veprimtaria e Jeta Jon përfshinë kordinimin/menaxhimin e asistencës personale për njerëzit me aftësi të kufizuar të cilëtë kan të lejura ose kan ndermend të aplikojnë për assistencë personale sipas ligjit LSS ( Akti për mbështetje dhe shërbim për disa aftësi të kufizuara).

Jeta Jon ofronë koordinimin/menaxhim të asistencës personale në katër gjuhë, Shqipë, Arabishtë, Frangjishtë dhe Suedishtë. Në rast kur paraqitet nevoja për gjuhë tjera ne gjithmonë porosisim përkthyes profesional.
Jeta Jon ju siguron gjithnjë oferta, zgjidhje individuale të kordinuara në bazë të nevojes dhe dëshires së juajë për asistencën personale tuajë.

Ne me trensparencen e punës sonë do e bëjë të mundur dhe të lehtë për ju që të keni qasje të qind për qindë ne menaxhimin e asistencës së juajë personale.
Kur përdorusi i asistencës është një fëmijë, ne punojmë nga perspektiva e fëmijës.