Asistencë Personale

Asistenca personale është një mbështetje e dizajnuara personalisht që jepet si pasojë e aftësive të kufizuara, të rënda dhe të përhershme. Në raste kur ndihma mungon dhe është shumë e nevojshëme për të plotësuar nevojat themelore të individitë.
Jeta Jon është një kompani e cila synim ka përkrahjen e individitë për të kërkuar të drejtën e vetë në shoqri dhe për të realizuar nevojat themelore individuale për mes një asistencë personale ku ju dhe dëshirat e juaja janë gjithmonë më të rëndësishmet.
Ne veprojmë në të gjithë Suedinë dhe rregullojmë asistencë personale për fëmijët, adoleshent, të rriturit dhe të moshuarit.
Nëse ju sotë nuk jeni të kënaqur me shërbimin e asistencës personale që merrni nga Komuna apo edhe kompania private. Atëher ju jeni shumë të mirseardhur të na drejtoheni neve. Ne do bëjm atë që është e mundur për të ju rregulluar problemin që keni.
Sepse me Jeta Jon sikur kompani të asistencës suajë personale do të jeni ju gjithëmon ata që vendosni për qështjet e juaja personale për rrethë asistencës personale.
Tekë ne do takoni administratorë cilësor në shërbim dhe provojë jetësore me asistencë personale.

Artikujt e fundit

Kraftig ökning av personer som förlorar assistans – drabbar främst barn

Na vjen keq, Ky material gjendet vetem ne gjuhen “Suedisht“.”. For...

Shfaq Artikullin 16 March, 2018


Försäkringskassan tolkar domar som fan tolkar bibeln

Na vjen keq, Ky material gjendet vetem ne gjuhen “Suedisht“.”. For...

Shfaq Artikullin 16 February, 2018


5 months ago

JETA JON AB

10News WTSP
Just because Wyatt is in a wheelchair doesn't mean he can't bounce on the trampoline. ❤️ wtsp.com
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

JETA JON AB

Under en vanlig arbetsdag sträcker en person som använder rullstol, halsen, axlarna och armarna, fem gånger oftare än en person som inte använder rullstol, bara för att nå saker och utföra vardagliga aktiviteter. Men det finns ett annat sätt …
Med en sitslyft minskas det slitage som uppstår när du sträcker på dig och du blir mer oberoende när det gäller hygien, matlagning, att ta hand om barnen, shopping och arbete. #Permobil #Neckpain #Shoulderpain
... See MoreSee Less

View on Facebook